Udskiftning af vinduer og døre​ tilbydes

​Hos Byens Bygningssnedker tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre på hele Djursland.  Har du gamle vinduer i din bolig, er det ikke sikkert, at de er tidssvarende og formår at holde på varmen. Det kan potentielt koste dig masser af spildte varmekroner hvert år, hvorfor nye vinduer og for den sags skyld også døre er en fornuftig investering. Vi udskifter vinduer på hele Djursland og kører gerne i områderne mellem Ebeltoft og Rønde.

Hvad koster udskiftning af vinduer? Det kommer meget an på hvilke type vinduer, der er tale om. Alt afhængigt af om vi taler både udskiftning af vinduer og døre, som skal skiftes til termoruder eller andre energibesparende løsninger, eller er der tale om nogle mere simple ruder, varierer prisen meget. Lad os hjælpe dig med at finde de rette vinduer til dine behov.

Professionel montering af døre og vinduer

Når det kommer til montering af døre og nye vinduer, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi lever af glade og tilfredse kunder, der værdsætter vores arbejde og evne til at levere langtidsholdbare løsninger til en god pris. Er du interesseret i at vide mere om, hvilke type vinduer vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Som professionelle fagfolk med mange års erfaring er rådgivning og vejledning en stor del af vores job. Du kan derfor altid rådføre dig med os, hvis du vil have input til hvilke vinduer og døre, du har behov for, og som holder bedst og kræver mindst mulig vedligeholdelse.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Skal vi stå for udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre i din bolig? Vi kan hjælpe med udskiftning og montering af begge dele og kommer gerne med anbefalinger til mærke og model. Ønsker du hjælp til nogle af vores andre ydelser også, såsom tilbygning eller opbygning af træterrasse, står vi klar til at udarbejde et godt samlet tilbud til dig.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud og pris på telefon 60 91 12 40, eller skriv til os på e-mail byensbygningssnedker@gmail.com.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma info​

Byens Bygningssnedker

CVR: 36681306​

Adresse:

Ved Kæret 8, 8400 Ebeltoft

- Find på Google Maps

Vurdering​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse​

​★★★★★​​

"​Kan varmt anbefale Byens bygningssnedker. Vi har fået udført flere forskellige opgaver og har været fuldt ud tilfredse både med pris og kvalitet."

- ​Rasmus Torp Uttrup Ravn