Opbygning af træterrasse i solide materialer

Søger du professionel hjælp til opbygning af træterrasse? Ebeltoft og Rønde er vi hos Byens Bygningssnedker specialister i at opføre terrasser i solide og langtidsholdbare materialer på hele Djursland. En træterrasse skaber en fin overgang mellem hus og have og giver et dejligt uderum. For mange er det sommerens samlingspunkt for familien og venner, hvor man kan nyde hyggelige stunder.

Der er mange muligheder for udformning og materialevalg, så du kan få den helt

rigtige træterrasse, der passer til dit hus og opfylder dine behov. Vi kommer gerne med forslag og tegninger, så du kan se mulighederne - og vi lytter naturligvis til dine ønsker, krav og behov og tager afsæt i dit budget.

Opbygning af træterrasse til konkurrencedygtig pris

Har du planer om at få opført en flot træterrasse, kan du blandt andet overveje en træterrasseopbygning, hvor terrassen er hævet og derfor skal have nogle trin op. Ved lægning af træterrasse har du alle mulighed for at få den udformet og bygget præcis, som du ønsker det.


​Men hvad koster en træterrasse? Det kommer naturligvis helt an på størrelsen, typen og det endelige timeforbrug. Er du interesseret i at sætte ord og streger på dine planer om en ny træerrasse, kommer vi gerne forbi og hjælper dig med at føre dine planer ud i livet inden for dit budget.

​Få et godt tilbud på din terrasse

Vil du have et godt tilbud på din kommende træterrasse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det er helt uforpligtende, og vi kan også rådgive dig om valg af materiale, så din terrasse holder i mange år frem. Har du brug for vores hjælp til andre opgaver også, såsom udskiftning af vinduer, tilbygning eller noget helt tredje, står vi klar til at give dig et samlet tilbud.

Kontakt os på telefon 60 91 12 40, eller skriv til os på e-mail byensbygningssnedker@gmail.com for at få kyndig rådgivning om opbygning af træterrasse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma info​

Byens Bygningssnedker

CVR: 36681306​

Adresse:

Ved Kæret 8, 8400 Ebeltoft

- Find på Google Maps

Vurdering​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse​

​★★★★★​​

"​Kan varmt anbefale Byens bygningssnedker. Vi har fået udført flere forskellige opgaver og har været fuldt ud tilfredse både med pris og kvalitet."

- ​Rasmus Torp Uttrup Ravn