Tagrenovering af alle typer tag

Hos Byens Bygningssnedker i Ebeltoft tilbyder vi renovering af alle typer tag på hele Djursland og i Rønde. Er taget på din bolig slidt og medtaget, har det svært ved at holde på varmen. Det går ud over dit varmeforbrug - og det er bestemt ikke godt for indeklimaet. Med en grundig tagrenovering kan vi sikre, at du ikke længere fyrer for fuglene.

Er det tid til, at du skal have nyt tag? Så lad os stå for opgaven, så er du sikker på, at kvaliteten er i top. Et tæt og tidssvarende tag kan spare dig for tusindvis af kroner og tonsvis af frustrationer. Derfor skal du lade os stå for udskiftning af tag på din bolig.

​Gennemgribende tagrenovering med solide byggematerialer

Som professionel tagmand med ekspertise i tagrenovering kan vi varetage din renovering. Vi tilbyder blandt andet følgende:

  • Udskiftning og lægning af nyt tag
  • ​Reparation og udskiftning af tagrender
  • ​Opførelse og renovering af kviste
  • ​Spær og konstruktioner
  • ​Udnyttelse af tagetagen
  • ​Tagtjek og gennemgang af taget
  • ​Udbedring af storm- og forsikringsskader
  • ​Mindre reparationer.​

Har du brug for en kompetent og kvalitetsbevidst fagmand til at udføre tagrenovering, er vi altid klar til at give et godt tilbud på din opgave. Vi anvender altid bedste materialer, således at vi kan stå inde for det endelige resultat.

​​

Kontakt os for nærmere aftale

Ønsker du at få et godt tilbud på tagrenovering på din bolig, står vi altid til rådighed. Vi kommer gerne forbi og ser på dit tag og kommer med et uforpligtende tilbud på det.

Kontakt os på telefon 60 91 12 40, eller skriv til os på e-mail byensbygningssnedker@gmail.com, så finder vi en tid, der passer dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma info​

Byens Bygningssnedker

CVR: 36681306​

Adresse:

Ved Kæret 8, 8400 Ebeltoft

- Find på Google Maps

Vurdering​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse​

​★★★★★​​

"​Kan varmt anbefale Byens bygningssnedker. Vi har fået udført flere forskellige opgaver og har været fuldt ud tilfredse både med pris og kvalitet."

- ​Rasmus Torp Uttrup Ravn