Tilbygning såsom anneks, garage eller en større stue

Overvejer du at få opført en tilbygning? Hos Byens Bygningssnedker har vi mange års erfaring og stor ekspertise med enhver form for tilbygning. Det kan være en garage, et anneks eller en udvidelse af selve huset såsom en større stue. Ved en tilbygning kan du få mere plads og eventuelt en bedre udsigt. Du kan med vores hjælp præge dit helt eget hjem. Du kan også øge huset værdi med en tilbygning.

Vi har lavet tilbygninger for kunder i blandt andet Ebeltoft, Djursland, Rønde og omegn.

Mulighederne er næsten uendelige

​Måske har du købt et nybygget hus, som mangler en garage, eller måske har du købt et ældre hus, som ikke er stort nok. Det kan også være, at familien er ved at vokse ud af jeres gamle hus. Eller måske drømmer du om at få en udestue.

Mulighederne for en tilbygning er uendelige og er kun begrænset af lokalplanen og bygningsreglementet med videre. Vi står til rådighed med råd og vejledning til en skræddersyet løsning.

Hvad koster en tilbygning?

​Vores pris for en tilbygning afhænger af mange forhold. Dertil kommer, at der er større krav til opvarmede opholdsrum end til for eksempel en garage. Samtidig har dine ønsker til materialer stor betydning. Især fundamentet, gulvet og taget har stor betydning. Dertil kommer eventuel varme, elektricitet og rørføring.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

​Du er meget velkommen til at få meget mere at vide om de mange muligheder, og vi kommer gerne ud for at snakke om jeres ønsker, behov og budget. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede tilbygning. Ønsker du hjælp til andre opgaver også, såsom udskiftning af vinduer eller en ny træterrasse, udarbejder vi gerne et samlet tilbud.

Du kan ringe til os på telefon +45 60 91 12 40​, eller du kan skrive til os på e-mail Byensbygningssnedker@gmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma info​

Byens Bygningssnedker

CVR: 36681306​

Adresse:

Ved Kæret 8, 8400 Ebeltoft

- Find på Google Maps

Vurdering​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse​

​★★★★★​​

"​Kan varmt anbefale Byens bygningssnedker. Vi har fået udført flere forskellige opgaver og har været fuldt ud tilfredse både med pris og kvalitet."

- ​Rasmus Torp Uttrup Ravn